Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan foreningen YouGlobe bruger og beskytter de personlige data, som du videregiver til foreningen fx via mobbestop.dk eller andre af foreningens hjemmesider.

Vi tager dine private data alvorligt og tager ansvar for at beskytte dem. Alle personlige data, som du giver til YouGlobe, bliver kun anvendt ifølge fortrolighedspolitikken. Hvis du afgiver dine personlige data via en af kontaktformularerne på mobbestop.dk, accepterer du samtidig vores fortrolighedspolitik.  
 
Hvis du tilmelder dig ‘Book et mobbestop-møde’, bliver du bedt om at afgive dit navn, telefonnummer og e-mail-adresse. Disse oplysninger bruges udelukkende til at kommunikere med dig vedr. mødet. Du vil modtage en mail, hvor den moderator og den tekniker, som skal afholdet mødet, sættes på som cc, så de kan kontakte dig, hvis de bliver forsinket eller lign. Dine data vil forblive i vores e-mail-system, så vi har mulighed for senere at kontakte dig, men kun vedr. mobbestop-mødet.

Hvis du kontakter foreningen via foreningens mail-adresse info@youglobe.dk, vil vi gemme de kontaktoplysninger, du oplyser i mailen, for evt. at kunne kontakte dig fremover.